Skip to main content

Realisaties

Previous
Next

Een Alkari Frameless metaalpaneel is hier geplaatst in een badkamer. De Alkari is een goede en prijsbewuste keuze om een badkamer te verwarmen. Alkari panelen kunnen ook voor andere toepassingen gebruikt worden zoals kantoorruimtes, woonruimtes, kinderkamers,… Meer info ivm de Alkari paneken vind je hier.

Previous
Next

In dit appartement hebben we ongeveer 30m² vloerverwarmingsfolie geplaatst. Het appartement werd volledig gerenoveerd en de klant had graag comfortabele vloerverwarming. De temperatuur word geregeld via een wifi thermostaat zodat de klant de verwarming in zijn tweede woning kan aanzetten wanneer hij thuis vertrekt. Zo is appartement lekker warm als hij aankomt. De vloerverwarmingsfolie vind je hier terug in de webshop.

Previous
Next

Voor een klant die een zaak heeft in Car detailing hebben we zijn werkplaats verwarmd met industriele infraroodstralers. Deze RVS stralers zijn zeer robuust, geven flink wat warmte en zenden geen rood licht uit. Hier hebben we de 3000W versie toegepast. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in 500,1000,1500,3000,4500 en 6000W. Deze kunnen ook op hoge hoogtes geplaatst worden. Ook de regelkast met wifi thermostaat werd door ons voorzien. Deze industriele verwarming staat momenteel nog niet in de webshop. Contacteer ons voor meer uitleg!

Previous
Next
Voor een horecazaak die events, recepties, feesten,… organiseren hebben we advies gegeven om een oude serre met enkel beglazing te verwarmen met infrarood verwarming. We hebben hier gekozen heatstrips, en de klant vond deze van Fenix het beste passen bij het gebinte van de serre. Er werd bewust niet gekozen voor korte golf infrarood terrasverwarming zodat het rode licht de sfeerverlichting niet beïnvloed. De volledige installatie word geschakeld met een Wifi thermostaat. Je vind de Fenix Ecosun S+ industriele heatstrips hier terug.
Previous
Next

Voor een horecazaak die events, recepties, feesten,… organiseren hebben we hun stertent voorzien van terrasverwarming. We kozen hier voor de Sundirect OC2500. Deze zend aanzienlijk minder rood licht uit dan de gekende golden tube lampen. Aangezien de tent volledig wit is en dus volledig rood zou kleuren was dit hier de beste optie. De heaters werden gemonteerd op een 3-way parasolklem Zodat de heaters rondom de tentpalen geplaatst konden worden. Je vind de Sundirect OC2500 hier terug in onze webshop.

Previous
Next

Voor een accountantbureau hebben we enkele Ecaros metaalpanelen voorzien in een kelderruimte die dienst doet als refter/vergaderruimte. De vloerverwarming was in deze kelder wat nipt qua temperatuur. Aangezien de verlichting assymetrisch is hebben we dit ook toegepast en verschillende formaten van infrarood panelen gebruikt. De klant zet 5 min voor ze gaan luchten of vergaderen de verwarming bij aan en ze hebben direct een comfortabele plek om hun luch op te eten of te vergaderen.  Je vind de ecaros metaalpanelen hier terug in onze webshop.

Previous
Next

Voor en yoga studio hebben we 2 heatstrips voorzien om vooral de vloer wat warmer te krijgen. We zijn hier gestart met 2 heatstrips Moel Hot top van 2400w als testfase voor de helft van de zaal. Deze warmen de vloer van de yoga ruimte in ongeveer 30min een 5°C op wat een aangename warmte geeft zeker als je veel op de grond zit/ligt zoals bij yoga. De klant was tevreden en heeft intussen een derde heatstrip en 2 Metaalpanelen bijbesteld. De Moel Hot top vind je  hier terug in onze webshop.

Previous
Next

In onze kleine showroom hebben we de nieuwe plafondfolie geplaatst. De stralingswarmte geeft een aangenaam gevoel en de verwarming word weggewerkt in het plafond. De plafondfolie staat momenteel nog niet in de webshop. Contacteer ons voor meer uitleg! 

Wat zeggen onze klanten?

Veronique Ockfen
Lees verder
We zijn in het algemeen zeer tevreden over de aankoop van onze 2 heaters. Zowel de voorbereiding / uitvoering als de nazorg verliep zoals gewenst. Een snelle respons over het geheel is hier zeker wel een meerwaarde. Kortom een echte aanrader om met IR HEATING in zee te gaan. TOP !!!
Christian Campo
Lees verder
Top service. Denken mee om de juiste totaal oplossing te vinden. Kijken verder dan enkel de heating!!!
Geert Polfliet
Lees verder
IRheating plaatste elektrische vloerverwarmingsfolie mijn in appartement, in combinatie met lamelparket. De stipte en professionele aanpak maakte van dit projectje met voor mij veel onbekende elementen tot een zeer geslaagde en aangename samenwerking. De geleverde service was top!